De beste specials uit de Roosendaalse binnenstad in één oogopslag

Benieuwd wat de Roosendaalse binnenstad jou allemaal te bieden heeft? Volg dan Roosendaal24! Roosendaal24 deelt dagelijks de beste specials, het laatste nieuws en leukste blogs via de website, social media en e-mail. Met maar liefst 20 aangesloten bedrijven verspreid over acht categorieën bieden wij het meest complete overzicht van specials uit de Roosendaalse binnenstad. Denk hierbij aan de lekkerste dagmenu’s, de nieuwste collecties of kortingen en gifts! Wil jij geen enkele special mislopen? Houd onze website dan goed in de gaten!

Wat zijn Roosendaalse specials?

Roosendaal24 deelt dagelijks unieke specials van de leukste bedrijven uit de Roosendaalse binnenstad. Met maar liefst 20 aangesloten ondernemers bieden wij het grootste overzicht van specials uit Roosendaal! De ondernemers zijn actief in acht verschillende categorieën: eten & drinken, sport, huis & tuin, mode, beauty, speciaalzaken, sieraden en dienstverlening. Van de lekkerste broodjes tot de beste specials op het gebied van eten & drinken, mode en sport: wij verzamelen het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan limited editions en leuke extra’s. Ook voor specifieke producten en diensten ben je in Roosendaal aan het juiste adres. In de binnenstad is van alles te vinden!

Zo maak je gebruik van een special

Een interessante special gespot? Laat dan in de winkel of bij het restaurant weten dat je gebruik wilt maken van de special op Roosendaal24. Geen gedoe met geprinte vouchers of ingewikkelde codes. De specials van Roosendaal24 betaal je pas in de winkel. Zo kun je zelf je betaalmethode kiezen en ontvang je gelijk waarvoor je betaald. Je kunt dezelfde dag nog van je special genieten.

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Nog gemakkelijker op de hoogte blijven van alle specials uit de Roosendaalse binnenstad? Schrijf je in voor onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief. Inschrijven is gratis en zo weet je zeker dat je geen interessante specials misloopt! In de wekelijkse nieuwsbrief vind je een overzicht van de nieuwste specials van de leukste bedrijven uit de Roosendaalse binnenstad. Wij zijn ook actief op Twitter, Facebook en Instagram, zo kun je Roosendaal24 overal volgen!