3 culturele uitjes dit weekend in Roosendaal

3 culturele uitjes dit weekend in Roosendaal

Evenementen | 19-04-2017 | Door: Redactie

Na een lang weekend vol familie, vrienden en tafels vol met paasstollen en eieren, kun je vast wel wat ‘me-time’ gebruiken aankomend weekend. Gelukkig hoef je je niet te vervelen want er zijn 21 tot en met 23 april genoeg leuke culturele uitjes te plannen in de binnenstad van Roosendaal.

Avondje cabaret

Ga met een glimlach op je gezicht het weekend in met het VARA Leids Cabaret Festival. Dit concept biedt een podium voor jong cabarettalent en is de kweekvijver geweest van onder andere Najib Amhali, Paulien Cornelisse en Sanne Wallis de Vries. Op vrijdag 21 april om 20:15 uur is de Finalistentour 2017 – oftewel: het beste van het beste – in De Kring Roosendaal.

Lazy sunday

Rustig opstarten op zondagochtend? In de City Bioscoop kun je het weekend terecht voor ‘Cinema Paradiso’. Deze filmclub heeft als doel om kwaliteitsfilms met een culturele aanvulling te vertonen naast de populaire publieksfilms. Dit weekend is dat de film Paterson (zondag 23 april om 11:15 uur).

Fotografie workshop

Wil je komende vakantie mooie plaatjes schieten? Fotografieles.nl organiseert regelmatig een Basisworkshop Fotografie. De eerstvolgende is zaterdag 22 april van 09:30 tot 18:00 uur in de Raadhuisstraat 99.

En verder…

Natuurlijk kun je komende zondag vanaf 12:00 uur ook weer terecht voor koopzondag. Een groot deel van de Roosendaalse binnenstad is dan geopend. Haal alles uit je bezoek en bekijk de lopende specials op de site voor leuke kortingen en andere acties. Zo ontvang je bij Maison et Moi nu bij drie luchtzuiverende planten van OGreen een gratis flesje speciale plantenvoeding. Bij Zuider Glas & Verfhandel krijg je korting op groene aanslag verwijderaar: ideaal voor het zomerklaar maken van je terras dit weekend. En Ellen’s Art geeft 50% korting op de collectie van Betty Bogaers. Dat is nog eens lekker shoppen!

Tot ziens in de binnenstad!

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.