Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Weekagenda Roosendaal: feelgoodfilms en shoppen in gloednieuwe winkels!

7 augustus 2017

7 augustus 2017 | Evenementen | Door: Redactie

De zomermaanden staan bol van de muzikale evenementen zoals Palm Parkies en Roosendaal Swingt in het Park. Maar er is natuurlijk veel meer te doen! Zoals een nieuwe garderobe shoppen voor jezelf of de kids in de nieuwe winkels van Jeugdmode van Zeggeren en Gossip, of pak een feelgoodfilm mee deze week.  

Bier en deuntjes in het park

Zit je er weer klaar voor? Deze week komen de energieke mannen van Waterproof Shampoo het entertainment verzorgen bij Palm Parkies. In het Vrouwenhofpark kun je woensdag 9 augustus vanaf 19:30 uur meezingen met fantastische medley’s en hits. Of, zoals ze het zelf omschrijven: ‘zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits’ en ‘je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten’. Van boyband klassiekers tot dikke rocknummers alles komt voorbij.

Opening vernieuwde winkels Gossip & Jeugdmode van Zeggeren

De afgelopen maanden is er heel wat geklust in het allermooiste winkelcentrum van Roosendaal en omstreken. Zowel Gossip als Jeugdmode van Zeggeren zijn compleet verbouwd. Deze week gaan beide winkels weer open. Jeugdmode van Zeggeren zal op woensdag 9 augustus de deuren van het vertrouwde adres in de Passage weer openen. Gossip volgt een dag later. Volgens ons is ‘Ik ga even een kijkje nemen in de nieuwe winkel’ een heel goed excuus om je garderobe flink aan te vullen 😉 Binnenkort meer over de compleet verbouwde winkels op dit blog!

Nóg meer drankjes en deuntjes in het park

Op donderdag 10 augustus kun je weer genieten van goede live muziek bij het Emile van Loonpark. Vanaf 19:00 uur kun je aansluiten voor een barbecue met een voorprogramma van Fleur van Tienen. Daarna treedt de meest groovy coverband van Nederland op: Mr. Nice. De frontman is niemand minder dan Jared Grant. Wil je bij zijn.

Dinner and a movie

Dat klinkt als de ultieme avondinvulling toch? Ga bijvoorbeeld een hapje eten bij De Raatskelder en daarna kun je regelrecht door naar het Citytheater. Op donderdag 10 augustus draait daar om 20:45 uur de feelgoodfilm A Streetcat named Bob. Het verhaal? Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven… Een hartverwarmende film, gebasseerd op een waargebeurd verhaal, die zeker de kattenliefhebber niet mag missen!

Koopzondag en straatmuzikanten concours

Ook komende zondag kun je in de binnenstad je vakantie-inkopen doen of alvast je najaarsgarderobe bij elkaar shoppen! Check de laatste specials voor handige kortingen. Bovendien is er komende zondag volop gezelligheid in de stad met het straatmuzikanten concours. Verspreid over een tiental locaties in de binnenstad van Roosendaal zijn er de hele middag optredens van muzikale talenten.

Tot ziens in de binnenstad!

Foto via YAYA, verkrijgbaar bij Gossip