finger food 't paviljoen roosendaal24

Finger food bij ’t Paviljoen🙌

Bedrijven,Inspiratie | 08-09-2017 | Door: Redactie

Good food = good mood. En daar zorgt uiteraard ’t Paviljoen voor! Bij ’t Paviljoen kun je met mooi weer perfect op het terras zitten. Mocht het toch ineens gaan regenen of afkoelen, dan kun je heel fijn binnen zitten. Wist je dat ze bij ’t Paviljoen allerlei finger food hapjes hebben? Heerlijk om samen met vrienden van te genieten onder het genot van een goed glas wijn van Winebizz.? In dit blog lees je alles over finger food!

Wat is finger food?

Nu horen we sommigen denken: wat is finger food? Finger food is een verzamelnaam voor kleine hapjes die je in principe met je ‘fingers’ eet. Deze hapjes kunnen werkelijk alles zijn, als het maar klein is. De finger food hapjes zijn eenvoudig te maken, te eten Ă©n zijn heerlijk om je vingers bij af te likken.

Nacho’s met dipsausjes

Nacho’s zijn een voorbeeld van finger food. Dit Mexicaanse gerecht wordt in de oven bereid met tortillachips met kaas erover. Daarnaast kun je allerlei ingrediĂ«nten toevoegen naar eigen smaak. ’t Paviljoen serveert haar tortillachips met een eigen twist. Je krijgt namelijk je tortillachips naturel geserveerd met verschillende dipsausjes. Voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen!

De nacho’s met dipsaus kosten per portie €5,00.

Vega loempia’s met chilisaus

Loempia’s zijn een Aziatische lekkernij en worden gegeten tijdens het Chinese nieuwjaar. De Chinezen vieren hiermee het begin van de lente. Nu is het voor ons een beetje aan de vroege kant om de lente te vieren. Dus laten we het er op houden dat nacho’s perfect zijn om te eten als je lekker wilt nazomeren op het terras.

De vega loempia’s bij ’t Paviljoen met chilisaus kosten €5,00.

Naanbrood met dip

Naan is Oostelijk Perzisch en betekent brood. In Nederland zeggen het we dus eigenlijk dubbelop: naan en brood. Het brood is gemaakt van tarwemeel en wordt vooral in AziĂ« gegeten als bijgerecht. Je kunt naanbrood in een koekenpan, in de oven of in een grillpan bereiden. Toch geen zin om de keuken in te duiken? Kom smullen bij ’t Paviljoen van deze finger food.

Naanbrood met dip kost €5,00.

Mini hamburgertjes

Hamburgers doen het altijd goed toch? Daar is ’t Paviljoen het helemaal mee eens. Daarom serveren zij een trio van mini hamburgers! Heerlijke kleine varianten van de ‘normale, grote’ hamburger. Zo houd je ruimte over voor andere heerlijke finger foods of voor hĂ©Ă©l veel mini hamburgers. Win-win situatie!

De mini hamburgers kosten €10,00.

Dit is slechts een greep uit het hele aanbod van finger food van ’t Paviljoen. Ze serveren maar liefst 10 verschillende gerechtjes. Genoeg keuze dus! Je kunt het eventueel ook als bijgerecht bestellen bij de lunch of het diner.

Honger gekregen?

Naast de finger foods geeft ’t Paviljoen ook High Coffee’s en High tea’s en naast lunchen en dineren kun je er ook ontbijten tot 11:00 uur. Benieuwd naar het aanbod in ontbijtjes? Lees ons eerdere blog hierover. Bekijk ook de specials van ’t Paviljoen en profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Kom snel langs en geniet! Of reserveer alvast een plekje en geniet van de voorpret.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.