Geniet en leer tijdens de wijnevenementen van Winebizz!

Bedrijven | 10-03-2017 | Door: Redactie

Winebizz organiseert regelmatig interessante evenementen voor liefhebbers van wijn. Van wijnproeverijen tot masterclasses: bij Winebizz organiseren ze het allemaal! Of je nu liefhebber of kenner bent, iedereen is welkom tijdens deze evenementen. In april staan er weer twee bijzondere wijnevenementen op het programma. Lees er alles over in dit blog.

Masterclass wijn proeven van Gary Jordan

Op dinsdagavond 4 april komt de Zuid-Afrikaanse wijnmaker Gary Jordan van het wereldberoemde Jordan Wine Estate een unieke masterclass geven. Jordan Wine Estate is een van de beste wijnhuizen uit het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Zijn Barrel Fermented Chardonnay en Five Soldiers zijn inmiddels meerdere malen uitgeroepen tot beste Chardonnays ter wereld.

De masterclass van deze beroemde wijnmaker duurt twee uur en begint om 19.30 uur in ’t Paviljoen. Uiteraard vindt er ook een wijnproeverij plaats waarbij heerlijke hapjes worden geserveerd. Voor 10 euro per persoon kun jij bij deze bijzondere masterclass aanwezig zijn! Meld je aan via de mail of koop je kaarten in het wijnlokaal van Winebizz.

Gary Jordan en John Winebizz wijn

Gary Jordan van Jordan Wine Estate en John de Nijs van Winebizz

Voorjaarsproeverij Winebizz

Traditiegetrouw organiseert Winebizz in het voorjaar weer een overzichtsproeverij. Op zondagmiddag 9 april kan iedereen weer komen genieten van meer dan 50 wijnen. Uiteraard worden deze vergezeld door heerlijke hapjes en kaas van Van Tricht. Bijzondere gast is Eduardo Stark van het Chileense topwijnhuis Viña Montes. Hij kan je alles vertellen over zijn Chileense wijnen. Daarnaast zijn er vele nieuwe wijnen te proeven, waaronder nieuwe wijnen van:

  • Famille Perin (Rhône)
  • Esporão (Portugal)
  • De Bortoli Wines (Australië)
  • Donnafugata (Sicilië)
  • MAN (Zuid-Afrika)

Neem je vrienden mee om samen een middag te genieten van de heerlijkste wijnen en spijzen! De proeverij duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en wordt gehouden bij Winebizz. Meld je aan via de mail of koop je kaarten in het wijnlokaal van Winebizz.

Verder op de agenda

Krijg jij geen genoeg van wijn? Dan staan er nog genoeg andere interessante evenementen voor jou op de planning:

  • Op 26 april geniet je bij Lodge Visdonk van een heerlijk aspergemenu met bijpassende wijn van Winebizz. De heerlijke asperges komen van kwekerij De Nederheide. Tijdens het aspergemenu wordt uitleg gegeven over de bijpassende wijnen.
  • Op 11 mei vindt in het wijnlokaal van Winebizz een themaproeverij met Spaanse wijnen plaats. Meer informatie volgt binnenkort!

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.