Gommeren Woninginrichting

Gommeren Woninginrichting gaat verbouwen!

Bedrijven | 13-07-2017 | Door: Redactie

Wie kent Gommeren Woninginrichting aan de Kade niet? Al in 1969 openden de grootouders van Avalon Gommeren de zaak. Je kunt hier terecht voor onder andere de mooiste vloeren en raambekleding. En voor goed interieuradvies. Over 1,5 jaar bestaat Gommeren Woninginrichting 50 jaar en dat was voor Avalon één van de redenen om het interieur van de winkel volledig aan te pakken. Ze vertelde ons alles over de verbouwingsplannen!  

50 jaar

Elk jaar rondom de Draai van de Kaai (eind juli) is Gommeren Woninginrichting twee weken gesloten. Dit jaar zag Avalon dit als dé ultieme kans om de winkel goed onder handen te nemen. “Op die manier heeft de klant er totaal geen last van. In twee weken tijd gaan we de indeling veranderen, nieuwe vloeren leggen en de wanden voorzien van nieuwe bekleding volgens de laatste trends. Na die twee weken is de verbouwing in grote lijnen klaar, maar de finishing touch zal nog wel daarna plaatsvinden. Het doel is om voor 1 oktober, dé woonmaand, helemaal klaar te zijn!”

In aanloop van de verbouwing is er een opruimingsmaand, waarvan de specials allemaal hier op Roosendaal24 staan.

Het hele jaar door bezoekt Avalon diverse (woon)beurzen en doet zij inspiratie op door interieurs van bijvoorbeeld hotel en restaurants. “We krijgen nog heel vaak te horen dat onze winkel er zo mooi uitziet. Deze passen we qua inrichting ook een paar keer per jaar volgens de laatste trends aan. Maar ik ben van mening dat, zeker wij, moeten blijven innoveren én inspireren op interieurgebied. De komst van de nieuwbouwwijk Stadsoevers én het feit dat we over 1,5 jaar 50 jaar bestaan, gaf mij voldoende redenen om te gaan ontwerpen. Onze leveranciers hebben bijgedragen aan de plannen en het eindresultaat gaat echt prachtig worden!”

Gommeren woninginrichting verbouwen moodboard
Voor de nieuwe winkel heeft Avalon een moodboard gemaakt

Luxaflex® Gallery dealer

Voordat Avalon als interieurstyliste bij Gommeren Woninginrichting begon, was ze accountmanager bij Luxaflex. Vanaf oktober wordt Gommeren Woninginrichting dan ook Luxaflex® Gallery dealer.

“De beleving moet groter worden en onze klanten moet een wow-effect krijgen bij het betreden van onze winkel. De Luxaflex® Gallery biedt ongeveer 80m² aan showmodellen en de laatste innovaties zodat de klant echt alle mogelijkheden kan bekijken van dit prachtige A-merk. We gaan werken met natuurlijke verlichting en realistische visuals zodat consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding kunnen ervaren. Iedereen is van harte welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.”

Persoonlijk advies van bouwtekening tot finishing touch

Naast de Luxaflex® Gallery, kun je bij Gommeren Woninginrichting ook nog steeds terecht voor persoonlijk advies met betrekking tot de rest van het interieur. “We gaan ons steeds meer ontpoppen tot een interieurcoach. Men kan vanaf de eerste bouwtekening bij ons terecht waarin we meedenken welke producten waar het beste geplaatst kunnen worden. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van ons eigen netwerk van aannemers, schilders, elektriciens, installateurs, parketteurs, verhuisbedrijven etc. Het voordeel hiervan is dat we een stuk zorgen uit handen nemen, mensen kunnen gewoon naar hun werk gaan en wij regelen de rest. Hiervoor hebben we in onze nieuwe winkel een inspiratiehuis ontwikkeld, een ruimte waarin we in alle rust al deze stappen rustig kunnen doorlopen. Het is tevens de terugvalbasis voor als men even onze mening wil horen of men de juiste keuze maakt.”

Sneak preview

Wie weleens bij Gommeren Woninginrichting is binnengestapt, weet dat het pand van ruim 400m² een diepe maar smalle indeling heeft. Door de ruimte in vier gelijke delen te verdelen, wil Avalon de winkel overzichtelijk en ruimtelijker maken.

“Het inspiratiegedeelte met inspiratiehuis zie je direct bij binnenkomst. Hier kun je de laatste woontrends ontdekken en worden de interieuradviezen gepresenteerd. Na het opstapje komt de gordijnafdeling. Hierdoor hangen de gordijnstalen niet meer in het zicht. In het midden komt de Luxaflex® Gallery met super-de-luxe Framebar, waar wij alle technische snufjes kunnen laten zien. Denk aan de smarthome-toepassing PowerView® Motorisation, een nieuw bedieningssysteem. Tot slot hebben we achterin de winkel een zeer specialistische vloerenafdeling, waar we tot op het detail kunnen adviseren.”

Het doel van de verbouwing is het creëren van een compleet nieuwe ervaring en beleving voor klanten. Je kunt er straks nog meer inspiratie opdoen en vernieuwende ideeën zien. De winkel wordt ruimer van opzet en barst van de digitale mogelijkheden en nieuwe collecties.

“Natuurlijk blijven we al die hipheid combineren met ouderwetse gezelligheid, een gemoedelijke sfeer en gastvrijheid!”

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Bekijk alvast de 3D video:

Gerelateerde specials:

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.