De leukste sieraden voor de lente

De leukste sieraden voor de lente

Inspiratie | 10-03-2017 | Door: Redactie

Het kwik stijgt en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan: spring is in the air! Dikke sjaals dragen we niet meer en lange mouwen worden opgestroopt en dat betekent dat sieraden weer beter zichtbaar worden. En die mag je laten zien ook! De mooiste sieraden shop je in Roosendaal bij Ellen Juwelier in de Roselaar en bij Goudsmederij Ouro in de Raadhuisstraat.

Minimalistische horloges

Deze trend is al een tijdje zichtbaar in het straatbeeld, maar deze lente zijn er meer minimalistische horloges gespot dan ooit! Bij Ellen Juwelier in de Roselaar is onder meer het merk Zinzi te vinden en dit merk heeft een heleboel mooie, tijdloze en minimalistische horloges in de collectie. Platte horloges, vaak in één kleur (bijvoorbeeld goud, zilver of rosegoud) met een simpele, maar stijlvolle wijzerplaat. Te combineren met iedere outfit en te dragen naar iedere gelegenheid. Ook bij Goudsmederij Ouro vind je horloges die voldoen aan deze trend, bijvoorbeeld van de merken Ziiiro, Nava en Projects. Van dit soort horloges ga je niet snel genoeg krijgen!

Nieuw bij Goudsmederij Ouro: Nava horloges

Eén van de minimalistische horloges uit de collectie van Nava

Handgemaakte sieraden

Hoe bijzonder is het als een sieraad speciaal voor jou gemaakt is? Een uniek exemplaar? Bij Goudsmederij Ouro kun je dit laten doen. Tijdens de ontwerpsessies gaat de goudsmederij samen met jou kijken wat bij je past en wat je wensen zijn. Een heel bijzonder en speciaal cadeau om aan iemand te geven, maar ook om voor jezelf te laten maken. Want je mag jezelf af en toe best verwennen!

Kleurrijke ringen

De lente brengt eindelijk kleur met zich mee! En daar zijn we wel aan toe na alle grauwe, grijze dagen. En dit willen we natuurlijk ook terug laten komen in onze outfits en sieraden. Heb jij ook genoeg van zwart en grijs? Ga dan voor lekker veel kleur deze lente. Ringen met kleur zijn helemaal hot dit voorjaar, en het leuke is dat je meerdere kleurtjes met elkaar kunt combineren voor een vrolijk en speels effect.

M E L A N O Combineer mooie stenen bij je kleding❤️#EllenJuwelier #Roosendaal #Melano

Posted by Ellen Juwelier on Monday, 20 February 2017

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.