Paashaas

Happy Easter! Vier het paasweekend in Roosendaal

Evenementen | 10-04-2017 | Door: Redactie

Zin om komend weekend na het paasontbijt of de brunch op pad te gaan? Kom gezellig naar de Roosendaalse binnenstad: die is speciaal voor jou op z’n paasbest! Of je nou op zoekt bent naar een nieuwe kleur voor je voorjaarsinterieur, een goede aspergewijn of een hardloopoutfit: op 2e paasdag zijn bijna alle deuren geopend. 

Diverse activiteiten in het paasweekend

Tijdens het paasweekend van 14 tot en met 17 april zijn er diverse activiteiten georganiseerd in het centrum van Roosendaal. In winkelcentrum Roselaar is het Muziekmaand. Test je dj skills tijdens de DJ Workshop op 15 april van 12:30 tot 16:30 uur. Op 17 april kun je er muzikale paashazen spotten, die natuurlijk ook paaseieren uitdelen en verstoppen: wie weet ze allemaal te vinden? Ook in de Passage wordt er volop Pasen gevierd met diverse activiteiten. Kom gezellig langs!

In het openluchttheater Vrouwenhof kunnen de allerkleinsten op 16 april genieten van het meemaaktheater Donder de Draak om 15:00 uur. Rondom de voorstelling zijn er oud-Hollandse spelletjes te spelen.

2e paasdag: winkels open van 12:00 tot 17:00 uur

Tijdens 2e paasdag op 17 april zijn alle winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. In de binnenstad kun je op de foto met de paashaas en er staat een wonder paasei-machine voor je dagelijkse dosis chocolade.

Om 10:30 uur gaan de poorten van Speeltuin Kade weer open. Voor deze feestelijke gelegenheid heeft de paashaas door heel de speeltuin eieren verstopt, waaronder 10 prijseieren. Daarmee maak je kans op een jaar lang gratis toegang tot de speeltuin!

Check de lopende specials

Haal alles uit je bezoek aan de Roosendaalse binnenstad: bekijk de lopende specials voor leuke kortingen en andere acties. Zo ontvang je bij Maison et Moi nu bij een literpot Annie Sloan verf of wax een gratis potje verf in de kleur Barcelona Orange. Bij Winebizz krijg je korting op diverse wijnen en bij ’t Paviljoen kun je aanschuiven voor koffie met gebak voor maar 4,25 euro.

Tot ziens in de binnenstad!

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.