perfecte sportoufit mervo sport roosendaal roosendaal24

Hier moet jouw perfecte sportoutfit aan voldoen

Inspiratie | 04-03-2018 | Door: Redactie

Sporten is veel leuker als je een super toffe sportoutfit hebt, toch!? Nu is het alleen nog best lastig om een sportoutfit te vinden die stijlvol is én comfortabel zit. Misschien ben je dan nog niet bij Mervo Sport in Roosendaal geweest. Hier vind je heel veel sportkleding van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs! Lees verder en find out hoe jij jouw perfecte sportoutfit bij Mervo Sport samenstelt.

Begin met de basis

Het belangrijkste aan een sportoutfit is voor de dames een goede sportbeha. Het dragen van een goede sportbeha is belangrijk voor je houding en comfort tijdens het sporten. Je denkt vast dat je in sportbeha’s dezelfde maat draagt als in lingerie. Maar het tegendeel is waar! Bij Mervo Sport helpen ze graag om voor jou de perfecte maat te zoeken en de daarbij passende sportbeha.

perfecte sportoufit mervo sport roosendaal roosendaal24

De juiste materialen

De perfecte sportbeha is gekozen. Nu wordt het tijd voor een goede sportbroek en top. Hierbij is het belangrijk dat de stof waar de kleding van is gemaakt, goed ademt. Dit zorgt er namelijk voor dat jouw transpiratie goed wordt afgevoerd. Bye bye vieze geurtjes! Let er dus op dat je geen katoenen sportkleding koopt. Deze stof houdt vocht vast en daardoor koel je af. Terwijl het juist zo belangrijk is dat je een goede temperatuur houdt tijdens het sporten om een goede doorbloeding te stimuleren. Welke stoffen ademen dan wel goed? Stoffen als polyester en lycra zijn veel beter voor jouw perfecte sportoutfit! Deze materialen voeren transpiratie goed af en ademen dus. Net als Coolmax en Dri-Fit materialen van bijvoorbeeld Nike.

Shoes are made for walking

…of om te squatten of voor walking lunges! Een perfecte sportoutfit is niet compleet zonder schoenen. Doe je aan hardlopen? Dan kun je bij Mervo Sport door middel van een loopanalyse de perfecte hardloopschoen vinden. Met de loopanalyse zien de medewerkers hoe jouw voet landt tijdens het lopen. Zo kunnen ze een schoen voor je uitzoeken die ondersteuning biedt op de plekken waar jij het nodig hebt! Het is belangrijk dat je de juiste hardloopschoenen kiest om blessures te voorkomen. Kies hardloopschoenen dus nooit omdat je een schoen heel mooi vindt, maar laat je goed adviseren! Ook voor andere sporten, zoals fitness en tennis, vind je bij Mervo Sport de perfecte schoen.

perfecte sportoufit mervo sport roosendaal roosendaal24

Accessoires for the exercise

Wat je ook vindt bij Mervo Sport zijn stoere wearables. Je scoort er namelijk de toffe sporthorloges van Garmin! Hiermee meet je onder andere hoeveel calorieën je verbrandt tijdens jouw training en kun je jouw hartslag meten. Dit is handig om jouw sportprestaties goed bij te houden voor het optimale resultaat. Hoe tof!?

Jouw perfecte sportoutfit

Bij Mervo Sport vind je sportkleding van merken als Adidas, Nike en Puma, maar ook shop je er de sportkleding van Superdry! Deze vind je in de omgeving van Roosendaal alleen bij Mervo Sport. Dat alleen is al een goede reden om een kijkje te nemen, toch? De medewerkers bij Mervo Sport hebben ieder hun eigen specialiteit, er is dus altijd een medewerker die speciaal voor jouw sport het beste advies kan geven.

Ga eens langs in de winkel en scoor jouw perfecte sportoutfit!

 

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.