Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

De standplaats voor het Freedom Symbool is bekend!

16 april 2018

16 april 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

In een eerder blog over het Freedom Symbool lees je alles over het ontstaan van het symbool! Ook lees je in dat blog dat Ellen op zoek was naar een standplaats voor het Freedom symbool in Roosendaal. En wij hebben goed nieuws! De nieuwe standplaats voor het Freedom Symbool is namelijk bekend. Het Freedom Symbool wordt geplaatst bij WielerExperience in Roosendaal.

Nieuwe standplaats voor het Freedom Symbool

Het Freedom Symbool komt dus bij de ingang van de WielerExperience aan de Buijenstraat in Roosendaal te staan. Ellen is samen met wethouder Saskia Schenk in gesprek gegaan hierover en dit bleek de geschikte plek te zijn. Wanneer het Freedom Symbool bij de WielerExperience geplaatst wordt is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk gebeurt dat nog wel dit jaar en Ellen hoopt zelfs nog voor de zomer!

Freedom Symbool

Ellen van Ellen Juwelier heeft het symbool ontworpen en laten maken. Het Freedom Symbool staat voor vrijheid en het feit dat je altijd jezelf mag zijn. Tot eind augustus 2015 heeft het Freedom Symbool op de Dam in Amsterdam gestaan. Daarna heeft het een tijd in een opslag gestaan tot het in december 2017 terug naar Roosendaal werd gehaald door P. Knobel & Zonen. Op dit moment is daar het Freedom Symbool ook nog opgeslagen, maar het is toch echt de hoogste tijd om het een mooi plekje in Roosendaal te geven.

Freedom by Lsasada sieraden

Ellen heeft ook sieraden gemaakt met daarin het Freedom Symbool verwerkt met een heel eigen merk! Freedom by Lsasada. Zo scoor je onder andere oorbellen en colliers met het symbool maar ook caps en kleding! De sieraden shop je bij Ellen Juwelier en de kleding bij Ellen’s Art in de Roselaar.

Stay tuned and find out wanneer het Freedom Symbool bij de WielerExperience wordt geplaatst!