Tips om te doen in Roosendaal 11 en 12 maart 2017

Tips om te doen in Roosendaal 11 en 12 maart 2017

Evenementen | 09-03-2017 | Door: Redactie

Heb jij al plannen gemaakt voor komend weekend? Dit weekend worden er temperaturen van 16 graden voorspeld met veel zon en weinig wind. Wij zetten de leukste dingen die je dit weekend in Roosendaal kunt doen voor je op een rij.

Musical Powervrouwen in De Kring

Zin in een avond met sketches over hilarische, herkenbare vrouwenzaken en muziek? In De Kring in Roosendaal draait de succesvolle musical Powervrouwen, en er zijn nog kaarten beschikbaar! IJzersterke actrices als Pamela Teves (GTST), Lieneke le Roux (Broos), Mylène d’Anjou (cabaretière) en Cystine Carreon (Gooische Vrouwen). Het is een speciale ladies night, dus het perfecte avondje uit met je vriendinnen!

Koopzondag in Roosendaal

Zin om dit weekend lekker te gaan shoppen? Het is koopzondag op 12 maart en een groot deel van de winkels in de Roosendaalse binnenstad zijn dan geopend. Vergeet niet om een terrasje te pakken, want het belooft dit weekend mooi en zonnig weer te worden. Ideaal om tussen het shoppen door even wat te drinken op het terras op de Markt. Genieten geblazen!

Rocken op zondag

Op 12 maart speelt rockband What’s a Name heerlijke nummers in het Xperience Theater in Parrotia. Het optreden begint om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Goed voor een hele middag met veel vermaak dus!

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.