Tips voor het weekend van 8 en 9 april in Roosendaal

Tips voor het weekend van 8 en 9 april in Roosendaal

Evenementen | 05-04-2017 | Door: Redactie

Het voorjaar lijkt echt te zijn losgebarsten! Komend weekend worden temperaturen tussen de 15 en 20 graden verwacht en ook de zon zou zich geregeld moeten laten zien. De terrassen lopen langzaam weer vol en er zijn steeds meer mensen op de been in de stad. Ook dit weekend is er weer genoeg reden om het centrum in te komen. Dit is er in het weekend van 8 en 9 april in Roosendaal te doen:

Jazzmuziek in de Roselaar

In april is het muziekmaand bij de Roselaar! Dit betekent dat je de hele maand april kunt genieten van diverse optredens en muzikale activiteiten in het winkelcentrum. Op zaterdag 8 april geniet je tussen 11.00 uur en 15.00 uur van de jazzy klanken van zangeres Ismène met gitarist!

Kom wijn proeven bij Winebizz

Zondagmiddag 9 april vanaf 13.00 uur kun je wijn proeven bij Winebizz. De voorjaarsproeverij van Winebizz is ondertussen een begrip in Roosendaal. Met diverse open wijnen, heerlijke hapjes én kaas van Van Tricht belooft dit evenement een fantastische afsluiting van je weekend te worden! Trommel je vrienden op, neem je familie mee en neem het er nog even van! Meld je aan via de mail of in de winkel en vergeet niet op Facebook aan te geven dat je gaat!

Koopzondag in Roosendaal

Op zondag is het ook weer koopzondag in het centrum van Roosendaal. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur zijn diverse winkels en horecagelegenheden in de binnenstad geopend. Geniet van de zon op je bol tijdens het winkelen of op een zonnig terras en sluit je weekend in Roosendaal gezellig af! Zit het weer toch niet mee, ben je van plan veel te gaan kopen of kom je van verder weg? Op zondag betaal je maximaal 2 euro per dag in alle parkeergarages, dus kom vooral met de auto!

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.