Een koninklijk interieur: oranje boven!

Trend Alert! Een koninklijk oranje interieur

Inspiratie | 07-04-2017 | Door: Redactie

We zeiden het begin dit jaar al: 2017 is het jaar van de warme kleuren! En wat is er nu warmer dan een oranje interieur? Heftig? Wel nee! Met een paar oranje accenten is je interieur al helemaal klaar voor Koningsdag! Hoewel oranje een felle kleur is, past hij in bijna iedere woonstijl. Je ziet oranje zowel terug in moderne en industriële als in landelijke en klassieke interieurs. Combineer oranje met wit, zwart of grijs voor rust of ga voor haar tegenpool uit het kleurenspectrum: blauw! Welke kleuren je ook toepast, wanneer je kiest voor een paar kleurrijke accenten bloeit je interieur dit voorjaar helemaal op!

Oranje voor de ramen

Kies voor een warme tint voor je ramen met oranje raambekleding. De kleur oranje weerkaatst inkomend daglicht heel mooi, waardoor de raambekleding een warme uitstraling aan je interieur geeft. Vooral semi-transparante raambekleding en gordijnen geven een mooie warme gloed in je kamer. De specialist op het gebied van raambekleding in Roosendaal is natuurlijk Gommeren Woninginrichting.

Deze mooie oranje raambekleding is van het merk Luxaflex en koop je bij Gommeren Woninginrichting

Paint it orange!

Wil jij een meubel of (deel van) een muur oranje schilderen? Daar vind je op sociale media als Pinterest en Instagram genoeg inspiratie voor! Kies voor een van de mooie oranjetinten van het Engelse Farrow & Ball en Little Greene. Je koopt deze verf bij ZGV Roosendaal. Of profiteer in april van een gratis potje Annie Sloan verf in de kleur Barcelona Orange bij Maison et Moi.

Kies voor oranje woonaccessoires

De simpelste manier om oranje accenten in je interieur aan te brengen is door oranje woonaccessoires toe te voegen. Koop een mooie bos oranje bloemen, kies voor warme oranje kaarsen of leg oranje kussens neer op de bank. Welk accessoire je ook kiest: in Roosendaal slaag je altijd bij winkels als Ellen’s Art (o.a. Yankee Candle), Maison et Moi (o.a. Bloomingville), Ma Vie Home & Lifestyle en Wilde Wingerd.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.