Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

Compleet vernieuwd: Gossip & Jeugdmode van Zeggeren

8 augustus 2017

8 augustus 2017 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Afgelopen weken is er heel wat geklust in het mooiste winkelcentrum van Roosendaal en omstreken. Gossip en Jeugdmode van Zeggeren in de Passage hebben een complete metamorfose ondergaan. Deze week gaan beide winkels weer open, zodat we snel de nieuwste najaarscollecties kunnen shoppen. Hierbij alvast een sneak preview van wat je in de vernieuwde winkels kunt verwachten. 

Jeugdmode van Zeggeren: volwassen met een knipoog

In de hele maand juli is er in het pand van Jeugdmode van Zeggeren gebouwd aan een totaal nieuw interieur. In deze winkel kunnen kinderen en tieners terecht voor de leukste mode van onder andere NIK&NIK, Lucky No.7 en Scotch & Soda. De vernieuwde winkel heeft een industriële look and feel gekregen. Hierdoor krijgt het pand een meer volwassen uitstraling. Maar door de grappige details en verrassingselementen is er wel een sfeer gecreëerd die ook goed bij de jeugd past. Eigenlijk wat je nu ook een beetje ziet op het gebied van kinderkamer trends: volwassener met een knipoog.

Vanaf woensdag 9 augustus kun je de najaarscollectie shoppen in de vernieuwde winkel van Jeugdmode van Zeggeren.

Houd de laatste specials van Jeugdmode van Zeggeren in de gaten!

Bernadette van Jeugdmode van Zeggeren: “Mijn dank gaat uit naar het complete topteam dat hier de afgelopen periode alle zeilen heeft bijgezet. Iedereen dacht in oplossingen en dat is ontzettend fijn! Daarnaast ook een dikke pluim voor Metterwoon Vastgoed, die uiterst flexibel zijn en open stonden voor twee flinke verbouwingen in de Passage.”

Gossip: 111 m2 winkelruimte erbij

Bij Gossip in de Passage vind je de allerleukste fashion, sieraden en andere accessoires. Ze verkopen onder meer de merken Catwalk Junkie, Only, NIKKIE, Scotch & Soda en YAYA. De winkel is al meer dan twintig jaar lang te vinden in de Passage, maar door het zeer uitgebreide assortiment werd de winkel te klein. Letterlijk uit het jasje gegroeid dus. Fashionistas kunnen hun hart ophalen bij de vernieuwde winkel, want het naastgelegen pand is erbij gekomen. Dat betekent 111 m2 extra! Hierdoor is er onder andere ruimte vrij gekomen voor een uitgebreide sieradenafdeling en shop-in-shops van Scotch & Soda en YAYA. Bovendien zijn er maar liefst acht paskamers in de nieuwe winkel. Een walhalla voor shopping queens!

Vanaf dinsdag 8 augustus kun je in de tijdelijke Gossip winkel in de Passage shoppen met mega hoge kortingen op de zomercollectie. Vanaf donderdag 10 augustus gaan de deuren van de vernieuwde Gossip winkel open.

Houd ook de laatste specials van Gossip in de gaten hier op Roosendaal24!