doen in roosendaal roosendaal24

Wat is er dit weekend te doen in Roosendaal?

Evenementen | 11-09-2017 | Door: Redactie

Wat ga jij dit weekend doen in Roosendaal? Wij zijn er weer voor jou om je te vertellen wat er allemaal te doen is in Roosendaal. Keep reading en plan jouw weekend!

Mosselen eten: 15 september

Vrijdag 15 september geniet je van heerlijke verse mosselen bij Chagall. In de ochtend gaan zij speciaal voor jou verse Zeeuwse mosselen halen, waar jij in de avond dan heerlijk van geniet. Ben je niet zo’n liefhebber van mosselen? Geen probleem. Dan steken ze bij Chagall gewoon de barbecue voor jou aan. Al honger gekregen? Meld je aan door Chagall een privé bericht te sturen op Facebook en enjoy!

SGOrun: 16 september

Kom sportief doen in Roosendaal! De SGOrun is een landelijke gesponsorde estafette loop. Je rent van spoedeisende hulp naar spoedeisende hulp en de opbrengsten hiervan worden gedoneerd aan het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeks(SGO)fonds. Steun Team Bravis en loop mee van Bergen op Zoom naar Goes. Dit zijn natuurlijk flink wat kilometers! Je kunt Team Bravis en daarmee SGO ook steunen door te helpen of een bedrag te doneren. Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar SGOrun.bravis@hotmail.com. Be brave and join, be kind and support!

Morgen #SGOrun. Volg de fotostream hier. Doe mee en doneer www.sgorun.nl/doneer

A post shared by SGOfonds (@sgofonds) on

Rommelmarkt: 16 september

Kom ook naar de grootste rommelmarkt van de regio! Zaterdag 16 september shop je voor leuke prijsjes allerlei leuke spulletjes. Vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur ben je welkom in de St. Josephkerk om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig wat te shoppen. De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd voor het onderhoud van de St Josephkerk.

Spartan Workout Tour: 17 september

De Spartan Workout Tour is een gratis workout die jou laat kennismaken met de beste obstacle race ter wereld, namelijk de Spartan Race Amsterdam in IJmuiden aan Zee op 21 oktober 2017. Je gaat vooral body-weight oefeningen doen, group challenges, stukjes rennen en natuurlijk.. burpees. Deze Spartan Workout Tour is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren obstacle racers en is natuurlijk onder begeleiding van gecertificeerde coaches van PhysiQ Fitness. Gebruik deze gratis workout in je voordeel en doe kennis en inspiratie op voor jouw eigen workouts en bereid je voor op de ‘echte’ Spartan Race. Je gaat niet met lege handen naar huis! Natuurlijk ga je lekker zweten maar je ontvangt ook het exclusieve “I Am Training For A Spartan Race” T-shirt. Schrijf je snel in want er is maar plek voor 50 deelnemers.

Koopzondag: 17 september

Wil je nieuwe aankopen doen in Roosendaal? Dat kan altijd! Shop jouw nieuwe najaarsgarderobe nu bij de meest trendy winkels in de binnenstad van Roosendaal. Gossip heeft namelijk weer volop nieuwe collecties en The Athlete’s Foot heeft ook toffe sneakers binnen! Tussen het shoppen door geniet je van een heerlijke cheesecake met bastogne bij de Raatskelder of een lekker broodje kipshoarma bij ’t Paviljoen.

Happy weekend!

 

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.