Roosendaal agenda 22 juli

Week(end)agenda van 22 juli: héél veel muziek

Evenementen | 17-07-2017 | Door: Redactie

De vakanties zijn begonnen, de laatste week van de Tour de France is aangebroken én er is mooi weer op komst. Tijd om de deur uit te gaan! Nu vraag jij je natuurlijk of wat je allemaal kunt doen. Dit staat je te wachten in het weekend van 22 juli:

Nationale Jeugdronde: 18 t/m 23 juli

Vanaf morgen start de Nationale Jeugdronde. Deze fietsvakantie vindt traditioneel in de eerste week van de zomervakantie (regio zuid) plaats. De jonge deelnemers fietsen van 18 t/m 23 juli ongeveer 250 kilometer door West-Brabant en België. Er doen dit jaar meer dan 400 deelnemers mee, verdeeld over 33 ploegen met eigen sponsoren. Dinsdag komt de karavaan om 19:00 uur aan op het Kadeplein, waarna de officiële opening volgt. Van woensdag 19 juli t/m zondag 23 juli vindt er dagelijks een prijsuitreiking met avondprogramma plaats op de Markt vanaf 20:00 uur.

Palm Parkies: 19 juli

Officieel telt het niet helemaal als weekendagenda, maar in de vakanties is het eigenlijk elke dag weekend! Dus… op woensdagavond Palm Parkies in Park Vrouwenhof. Neem je vrienden, familie of buren mee voor een gezellige, muzikale avond in het park. Deze week kun je genieten van de 3FM Serious Talenten AVI ON FIRE en Blupaint. AVI ON FIRE is te omschrijven als “alternatieve pop met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT en Foals, maar vorral AVI.” Blupaint bestaat uit vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek.  Vanaf 19:30 uur kun je Park Vrouwenhof neerstrijken voor de nodige hapjes (bij mooi weer vanaf 18:00 uur), het concert begint rond 20:15 uur.

Zomerpodium: 22 juli

In de tuin van lunchlokaal Noen kun je van 20:00-23:00 uur terecht voor Zomerpodium Roosendaal: midzomernacht kampvuur concert. Geniet van een relaxte sfeer in de prachtige tuin van optredens van o.a. Babi Liempa, Fools Never Differ en Stijn Charpentier.

Blommenkinders: 23 juli

De bloemenjurken kunnen weer uit de kast voor Blommenkinders PartyinhetPark. Op dit sfeervolle muziekfestival hoor je met name muziek uit de jaren ‘60 en ‘70, maar ook de 80’s en 90’s komen voorbij tijdens dit festival. Tributebands spelen op diverse podia muziek van o.a Queen, Bruce Springsteen, en Boudewijn de Groot. Er is een festivalmarkt én je kunt deelnemen aan het eerste Wereldkampioenschap elpee-werpen. Bommenkinders begint om 13:30 uur en een ticket kost 16 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis, voorverkoop via VVV Roosendaal 13 euro).

Koopzondag in Roosendaal: win shoptegoed!

Kom jij aanstaande zondag je vakantie inkopen doen? Je maakt nog een week lang kans op shoptegoed t.w.v. 75 euro! Schrijf je snel in voor de Roosendaal24 nieuwsbrief en blijf elke 2 weken op de hoogte van handige specials.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.