weekendtips in Roosendaal

Weekendtips in Roosendaal 18 en 19 maart

Evenementen | 14-03-2017 | Door: Redactie

Afgelopen weekend hebben we kunnen genieten van heerlijke voorjaarstemperaturen. Dit weekend zien de weersvoorspellingen er helaas wat minder goed uit, maar dat betekent niet dat er geen leuke dingen te doen zijn in de binnenstad! Wij zetten de weekendtips in Roosendaal weer voor je op een rij.

Shop til you drop

Aankomend weekend gaan we de zon waarschijnlijk niet al te vaak tevoorschijn zien komen en dat betekent dat het perfect weer is om te gaan shoppen. Op zondag zijn de winkels ook open en kun je alvast eens gaan kijken welke leuke voorjaarskleding en accessoires er in de winkels hangen. Als break kun je lekker gaan lunchen of een kop koffie gaan drinken bij een van de vele leuke eetgelegenheden in de binnenstad van Roosendaal.

Scapino Ballet Rotterdam

Zaterdagavond vindt in De Kring in Roosendaal een try-out van het Scapino Ballet Rotterdam plaats. Scapino Ballet Rotterdam presenteert twee topstukken van choreograaf Ed Wubbe in één voorstelling: Holland en Le Chat Noir. Vanwege het avontuurlijke en vernieuwende karakter waren Holland en Le Chat Noir eerder al succesvol bij een groot publiek. In een grootse enscenering weet Wubbe met kleine, menselijke emoties de toeschouwer te raken. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus als je zin hebt in een avond dans en cultuur, zit je met deze voorstelling goed!

Quizzzit @ Café Bij Moeders

19 maart begint om 16.00 uur de maandelijkse quiz in samenwerking met Quizzzit bij Café Bij Moeders. De quiz staat dit weekend helemaal in het teken van de jaren ’80. Je kunt met maximaal 4 personen per team meedoen.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.