snelle workout mervo sport roosendaal roosendaal24

Weight a minute: snelle workout op kantoor

Inspiratie | 13-09-2017 | Door: Redactie

Het is deze week nationale sportweek! Geen tijd om naar de sportschool te gaan door het werk? Mervo Sport heeft de oplossing voor jou! Een snelle workout die je gewoon op kantoor kunt doen. Benieuwd hoe dit gaat? Wij ook!

Snelle workout

Natuurlijk hoef je niet midden in de vergaderzaal wat squats en push ups te gaan doen. Ook al is het wel gezellig om een paar minuten een workout te doen met je collega’s toch? Dat is ook meteen weer goed voor de teamspirit. Maar let’s get to the real work. Laten we even checken of je alles hebt wat we nodig hebben voor deze workout. Bureau en stoel op wieltjes op kantoor? Check?! Let’s do this.

Tricep dips

Zorg ervoor dat de stoel die je gebruikt stabiel is. Zet een bureaustoel bijvoorbeeld tegen de muur aan. Plaats je handen naast je heupen op de stoel en ga met je rug naar de stoel op de grond zitten. Vervolgens duw je jezelf omhoog met je armen, doe dit één minuut.

Squat

Ga zitten op je stoel en sta op. That’s it. Ga alleen wel meteen weer zitten en zorg er nu voor dat je net boven de stoel blijft hangen. Hou deze houding drie seconden vast en herhaal dit ook weer één minuut. Zorg er ook voor dat je rug recht blijft tijdens de squat en duw jezelf omhoog met je hielen.

Push ups

Ga voor je bureau staan en plaats je handen op schouderbreedte op de rand van je bureau. Houd je handen op deze positie terwijl je achteruit loopt tot je een diagonale plank bent. Buig je ellebogen langs je lichaam en duw jezelf weer omhoog wanneer je borst het bureau raakt. Ook deze oefening herhaal je weer één minuut lang.

Split squat

Ga voor je bureaustoel staan en leg je achterste been op de stoel. Zak nu met het voorste been tot een hoek van 90 graden en zorg dat je achterste been je bureaustoel naar achter duwt. Houd deze positie 3 seconden vast en herhaal dit één minuut lang met het ene been. Niet stiekem smokkelen hier! Je andere been moet er ook aan geloven.

Mervo Sport

Natuurlijk kun je deze snelle workout ook gewoon thuis doen. Wil je toch liever naar de sportschool? Dan heb je natuurlijk een goede sport outfit nodig. Ook daar helpt Mervo Sport jou bij! Van een goede sport bh tot de beste sportschoenen. Want een goede sport outfit is het halve werk! Check voordat je gaat winkelen de specials en profiteer.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.