Winnen shoptegoed

Winnen: gratis vakantie-inkopen doen in de Roosendaalse binnenstad!

Over Roosendaal | 14-07-2017 | Door: Redactie

Een zonnebril, zonnebrandcrème, bikini, zwembroek, goede koffer, slippers, leesvoer, zomerse jurkjes of shorts… Heb jij de checklist voor de zomervakantie al afgevinkt? Nee? Dat is mooi, want je maakt nu kans om voor 75 euro te shoppen bij je lievelingswinkel in de binnenstad van Roosendaal! Ideaal met de vakantie in het vooruitzicht. We geven maar liefst 2 cadeaukaarten t.w.v. 75 euro weg. Lees snel verder hoe je deze kunt winnen:

Winnen! 2x shoptegoed t.w.v. 75 euro

Op Roosendaal24 vind je altijd handige specials en updates uit de binnenstad. Wist je dat sommige specials alleen voor volgers voor Roosendaal24 bestemd zijn? R24 Only!

Daarnaast houden we je regelmatig op de hoogte van de weekendagenda, evenementen, lokaal nieuws en geven we tips en inspiratie. Dat doen we bijvoorbeeld op onze Facebookpagina en met de Roosendaal24 nieuwsbrief. Deze ontvang je iedere twee weken in je mailbox. Daarvoor moet je jezelf wel even inschrijven. En dat is nu nóg aantrekkelijker:

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, laat op onze Facebookpagina onder het bericht over deze winactie weten waarom jij kans wil maken op een cadeaukaart met 75 euro shoptegoed en win!

De cadeaukaart kun je verzilveren in alle winkels die zijn aangesloten bij Roosendaal24. Bijvoorbeeld Gossip, Winebizz, Maison et Moi, Mervo Sport en Wim Vromans. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te gaan eten bij ’t Paviljoen of de Raatskelder. Of om voor je vakantie je haarlokken een zomerse look te geven bij VanderHorst Hairstylers.

Die wil je winnen toch?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Roosendaal24 en maak direct kans op 75 euro shoptegoed!

Deze actie loopt tot en met 24 juli 2017. De twee winnaars van het shoptegoed krijgen op 25 juli persoonlijk bericht via de mail.

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees het blog met summer essentials en bekijk alle lopende specials van de ondernemers.

Wil jij niets missen uit de Roosendaalse binnenstad?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek maandelijks de beste Roosendaalse nieuwtjes en aanbiedingen.