Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Zo kan jouw weekend eruitzien: muziek luisteren, shoppen en… relaxen

7 augustus 2017

7 augustus 2017 | Evenementen | Door: Redactie

Ook dit weekend hoef jij je niet te vervelen in Roosendaal. Zo kun je heerlijk shoppen in het centrum op zaterdag en zondag. Of je kunt lekker jouw week afsluiten met een editie van de Zomerse Zondag georganiseerd door De Kring. Maar dit is lang niet alles, er is nog meer te beleven!

Beiaardconcert quatre-mains: 12 augustus

Voor de liefhebbers van klokkenspellen wordt er zaterdag een beiaardconcert gehouden. Je kunt genieten van de klokkengeluiden op verschillende locaties. Zaterdag ben je vanaf 20:00 uur in de Tongerlotuin, het Emile van Loonpark, de markt en het Tongerloplein welkom. Voordat het concert begint, kun je bijvoorbeeld nog heerlijk genieten van een High Coffee bij ’t Paviljoen.

High Coffee Paviljoen

Straatmuzikanten Concours DE GOUDEN ROOS: 13 augustus

Wil jij meebeslissen welk muzikaal talent in Roosendaal het verdient om haar bluesmuziek beter op de kaart te zetten? Op meerdere locaties in onze binnenstad kun je de muzikale talenten van Roosendaal bewonderen. De muzikanten strijden tussen 13:00 en 19:30 uur om de hoofdprijs: De Gouden Roos Trofee, €500,-  en een studio opname. Jij kiest de winnaar door simpelweg op jouw favoriet te stemmen! Ook voor de tweede en derde plek zijn er prijzen. Dit alles om het 15 jarig bestaan van de organisator van het event, Stichting Blues Promotions Roosendaal, te vieren.

Zomerse Zondag: 13 augustus

De gehele maand augustus kun je elke zondag jouw week afsluiten bij Zomerse Zondag in de Tongerlotuin. Niemand hoeft zich hier te vervelen, je kunt namelijk tussen 13:00 en 16:00 uur gratis workshops volgen en spelletjes spelen. Of je kunt lekker picknicken en genieten op een kleed. Kom een kijkje nemen en ontdek het thema van deze week!

Koopzondag: 13 augustus

Deze zondag kun je natuurlijk ook terecht in het centrum van Roosendaal om te winkelen, om misschien wel last minute wat kleding te scoren voor je vakantie? Tussen het winkelen door is een snack altijd wel op zijn plaats. Check onze specials om bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke cheesecake met bastogne bij de Raatskelder. Enjoy your weekend!