Helaas, deze special is verlopen...

Navigeer naar onze nieuwe specials:

Bekijk alle specials

Ja, ik wil! Exclusieve trouwringen van Collection Ruesch

Ruesch
€248,00

Love is in the AirIn het kort:

Ga jij binnenkort op je knieën? Collection Ruesch heeft nu een erg bijzondere collectie trouwringen uitgebracht. Speciaal voor die bijzondere persoon in jouw leven. De ringen zijn namelijk vierkant. Weer eens wat anders, toch?

  • De getoonde prijs is een vanaf-prijs. Collection Ruesch heeft stalen relatieringen met diamant heeft vanaf 248 euro. Van de gouden relatieringen is de prijs op aanvraag.
  • Prijzen zijn sterk afhankelijk van de wensen van de klant, bezoek Ellen juwelier voor persoonlijk advies

Collection Ruesch is een Oostenrijks bedrijf wat al 120 jaar prachtige trouwringen vervaardigt. De collectie Sunrise bestaat uit ringen met warme tinten als rosé-, geel en witgoud. Voor ieder wat wils! Collection Ruesch heeft stalen relatieringen met diamant heeft vanaf 248 euro. Van de gouden relatieringen is de prijs op aanvraag. Behoefte aan advies? Maak gerust een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0165-542850! De medewerkers van Ellen Juwelier helpen jou graag bij het kiezen van de perfecte trouwring, die helemaal voldoet aan alle wensen. Ellen Juwelier is aangesloten bij Trouwring Specialist Le Mariage.

Ellen Juwelier


Weergeven in Google Maps

Gerelateerde specials

Er zijn momenteel geen gerelateerde specials beschikbaar.